Några kommentarer till boken
"L
ivs levande, trots allt!"

****
Hej Mari!
Nu har jag läst din bok och den är fantastisk! Mycket bra skriven!! Otroligt att du kan och vill dela med dig så mycket av ditt liv, den har gett mig enormt många tankar om livet. Det som du hela tiden får fram om att ta vara på livet, vilket jag inte alltid gör.

Sitter nu i ett skede där jag har sagt upp mig från mitt jobb och ska börja ett nytt imorgon.

Det som förväntas av mig är att skriva ett brev till styrelsen om varför jag sa upp mig - och det är det som hänger över mig - men det är bara att sätta fart, och som du skriver i slutet av boken - Hitta avslut!! Så jag ska verkligen acceptera, förlåta, tacka för erfarenheten och gå vidare!!!
- Helena

****
Har just läst ut din underbara bok. Känner igen mig själv i dina ord, i sökandet, andligheten m.m. Vilken härlig människa du är. Tack Mari o jag önskar Dig all lycka i framtiden...
- KRAM...

****
Hej Mari !
Jag läste din bok, hela söndagen, dagen efter besöket hos dig och din fantastiska familj, alla dina vänner och hundarna, som viftade på svansen. Jag läste och läste, boken drabbade mig, jag blev oerhört skör, vandrade runt från det ena rummet till det andra bärande boken på armen som ett lindebarn. Kanske ville jag bära på en del av den oerhörda smärta som klingar genom allt du genomlidit. Ändå är tonen så klar och ljus, du lyfter högt över det svåra.

Någon sade en gång, att man skall betrakta varje människa man möter som en gåva. Det var kloka ord. Så mycket rikare livet blir. Tack! för att du bjöd in mig på din

Boklansering, boken ligger ständigt framme, den är för stor för en dammig hylla.

En stor kram till Dig och hälsningar till Din familj
- Helena L

****
Jag kan börja med att säga att jag pluggar och har en massa litteratur att läsa, men det är nästan de tråkigaste jag vet. Men din bok ville jag läsa. Jag började i måndags och på kvällen var den färdigläst! Jag har aldrig läst ut en bok på bara en dag tidigare. Den var otroligt gripande och fångande. De var knappt att jag ville lägga den ifrån mig för att gå på toa... =) När man läst en sida var man så spänd på vad det skulle stå på nästa att man var tvungen att läsa vidare. Din förmåga att berätta är helt underbar och du kan verkligen fånga en! Fast jag hört dig berätta historien mer än en gång så blir man lika tagen och fascinerad av dig som person varje gång!

Jag gillade verkligen ditt slut med alla tips! Så många smarta saker som man inte tänker på... Genom din bok har jag verkligen fått mig en tankeställare! TACK!
- Kramar Zandra

****
Tack Mari!
Vi är på BB några dagar och jag ligger faktiskt och läser din bok. Jag är helt tagen. Alltså jag finner inte ord... men du är en av de tuffaste babes jag känner, det kan jag ju lätt konstatera.
Kram och tack för att du låter mej och andra få läsa om ditt liv!
-Kram

****
Hej Mari,
Jag har läst din bok och vill säga att du gjort ett gott jobb. För mig har du lyckats skapa en känsla av närhet och dina erfarenheter påminner mig om min egen sårbarhet. Jag gissar att du berört många med din bok. Den skildrar på ett utmärkt sätt att det är det som sker i ögonblicket som är det viktiga, och att andra problem bara är tankeprodukter, d.v.s. illusioner.

Tack för en del av din personliga historia... jag ska försöka dra fördel av den i mitt ögonblick.
- Mats

****
Har nu sträckläst boken och den var jättebra. Sjukdomsbiten var förstås tuff men den andra delen om mental träning, positivt tänkande mm har fått mig att tänka till ..... Ska ha boken framme som en vägledning och påminnelse då jag ofta är kan uttrycka mig negativt och tänka på hur jobbigt mycket är .......
Även om jag läst boken så är du fortfarande en fantastiskt duktiga skidåkaren/läraren, du hamnar i det facket!!!
- Kram

****

Tillbaka till föregående sida>
 

  •