Några kommentarer till föredraget

****
Jag har lyssnat på Mari vid flera tillfällen och varje gång rycks jag med och fascineras över hennes styrka och vad man kan åstadkomma genom hur man väljer att tänka, känna och vara. Jag går därifrån tacksam över det jag har och med en vilja att leva mer medvetet. Hon är fantastisk!
Andreas Larsson, lärare på Swedish College of Travel and Tourism

****
Maris föredrag är en underbar resa från smärta till lycka. När man lyssnat på henne känner man sig fylld av övertygelse om att man kan påverka sitt liv genom hur man väljer att leva det. Det känns som om allting är möjligt!
Joakim Agartson Affärsutvecklare för Nobia Sverige och grundare av Slopepro

****
Det är inte många föreläsare som kan fånga min uppmärksamhet så bra som du gjorde. Jag kunde inte ta ögonen från dig för jag var rädd att missa något. Delen om positivt tänkande, lycka och drömmar får mig att tänka till och det är bra!

****
Är djupt imponerad av den styrka och kämparglöd som du har. Hade alla människor haft den skulle nog många ha kommit längre med sina liv och varit lyckligare.

****
Mycket bra föredrag! Jag kommer nog att tänka efter både en och två gånger när jag tänker en negativ tanke! Fortsätt på samma sätt! Vilken inspirationskälla!

****
Vilken kämparglädje du förmedlar! Underbart!

****

Tillbaka till föregående sida>
 

  •