Kurser

Möjligheterna är oändliga bara fantasin sätter gränsen. Har du någon ide om hur du vill lägga upp en kurs, clinic eller ett föredrag, så hör gärna av dig!

Clinic
Clinic eller internutbildningar har Mari haft för skidlärare på olika anläggningar i Sälen. Vi umgås, åker skidor och tar upp olika ämnen beroende på situation och behov. Det kan vara allt från att prata om våra mål, motivation, hur vi mår och hur det påverkar det jobb man utför. Till hur vi kan påverka vårt sätt att vara och hur vi uppfattas av gästen/ kunden. Mari har även arbetat med att lösa problem som uppstått i grupper.

Balans på skidor
Kursen ”Balans på skidor, balans i livet” passar alla, från kvinnorna som är på semester med familjen, till konferensgruppen eller varför inte anlita Mari när vännerna åker iväg tillsammans. Syftet är att ha en härlig upplevelse tillsammans, åka skidor, få tips om hur man åker både bättre och lättare, varvat med att sitta på något mysigt ställe och reflektera över livet. Mari säger ”Jag vill ge er en upplevelse på skidor och några tänkvärda stunder som ni kan ta med er hem och förhoppningsvis må bra av”.